Om Sameiet Margarita

Huset og parkeringsplassen - panorama

Casa Margarita

Sameiet Margarita ble opprettet i 1995 som en uformell venneklubb. I samband med at man kjøpte eiendommen Casa Margarita i 2013 ble organisasjons­formen endret til et tingrettslig sameie.

Sameiets hovedaktivitet er å eie og bruke en bungalow (Casa Margarita) i Elviria, Marbella, Málaga, i Spania.

Nabolaget omkring Casa Margarita kalles for «Pueblo Sueco» (svenskebyen), fordi det ble oppført av en svensk entreprenør på 1970-tallet. Mange skandinaver er bosatt i nærområdet

Bungalowen befinner seg på en eiendom som måler 217 m². Arealet innendørs er 62 m². Mot vest er en 10 m² overbygd terrasse. Mot øst er en 25 m² hellelagt terrasse. Huset har en forholdsvis enkel standard, og består av stue, kjøkken, toalett/bad og to soverom. Se figur under.

Romplan + pool

Vi er medlem av nabolagets Asociación Club Pueblo Sueco som blant gir tilgang til et velholdt privat svømmebasseng som ligger rett nedenfor huset. Man går ut bakdøren, til venstre, og første trapp ned.

Foretrekker man saltvann har Elviria en av de flotteste og reneste strendene på solkysten. Gangavstand til stranden er cirka 10 minutter.

For mer informasjon om sameiet, se sameiets vedtekter.

Beliggenhet

Adressen til Casa Margarita er Paseo de Cuba 2, 29604 Las Chapas, Elviria.

Elviria er en såkalt «urbanisasjon» som befinner seg i Marbella kommune på den spanske solkysten (Costa del Sol) i den autonome regionen Andalucía. Avstanden til Marbella by er cirka 11 kilometer. Avstanden til provinshovedstaden Málaga er 45 km. Nærmeste flyplass befinner seg circa 43 kilometer borte, ved Málaga. Nærmeste togstasjon er i Fuengirola, cirka 20 kilometer borte.

Kart over solkysten

Kart-koordinater for bungalowen er N36°29'57", W4°47'11" (alternativt 36.499036° latitude, -4.786328° longitude). Her er en lenke til et satelittbilde i Google Maps. Google Maps kan også deg gi kjøreanvisninger fra flyplassen i Málaga, etc.

Gjester

Sameiets medlemmer har anledning til å la familie og venner bo på i bungalowen som sine gjester. Reservasjon av plass må i så fall gjøres av det medlem som «sponser» oppholdet. Dette medlemmet må samtidig sørge for utlån av nøkler til sine gjester, og er ansvarlig for at oppholdet blir betalt, og eventuell kompensasjon for manglende vask og opprydding ved avreise.

Dessuten kan bungalowen leies ut til utenforstående på kommersiell basis.